Billede af ørering

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 19:00
Pris
.
Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg - Musikbiblioteket
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Kurser & undervisning

Påskeaktivitet: Lav unikke 3D-smykker

16.04.19
Du tegner dit eget smykke i et 3D-tegneprogram, som vi efterfølgende printer på bibliotekets 3D-printere. Du kan også vælge at bestille en støbning af dit design i metal.

Design og fremstilling af smykker er de seneste år blevet digitaliseret, så det i dag er muligt at tegne smykker i 3D på computeren og derefter selv printe dem i plast på en 3D-printer. Du kan også vælge at sende din 3D-model til et firma, der så støber dit smykke i guld, sølv, messing eller stål. Det er den perfekte personlige gave.  

På denne workshop lærer du at tegne smykker, som øreringe, fingerringe, brocher eller armbånd i 3D-tegneprogrammet Tinkercad. Når dit design er færdigt på computeren, printer vi det ud i plast på bibliotekets 3D-printere, så du kan få det med hjem eller eventuelt hente det på biblioteket, når det er færdigprintet.

Du lærer også hvordan du kan få et firma til at støbe dit 3D-tegnede smykke i metal. Hvis du ønsker et støbt smykke, skal du selv betale et firma for støbningen. Prisen afhænger af dit designs størrelse og dit valg af metal.

For unge og voksne fra 12 år. 

Billetterne bliver frigivet den 16/3-2019 klokken 12:00 og der er et begrænset antal billetter. 

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. Vi gentager dette arrangement med jævne mellemrum, og de der står på ventelisten, får fortrinsret næste gang det afholdes.  

---

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2019 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk