Om dette arrangement

Tid
17:00 - 17:30
Pris
.
Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg - voksenudlån/balkon
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Højtlæsning for voksne - Niels Frank

14.06.18
Højtlæsning for voksne hver torsdag.

Læn dig tilbage i den gule sofa og lyt til din bibliotekar, der læser noveller fra Niels Franks bog "Vulkaner på månen" (2018). Gyldendal skriver om bogen: "

"Vulkaner på månen indeholder historier af vidt forskellig art – eventyr, rejseberetninger, myter og skæbnefortællinger. Historierne foregår i forskellige tider og på forskellige kontinenter, men de handler alle om byer og byboere. Her møder vi blandt andet en sultan, der tager på hemmelige rundture i sin egen by, indtil Den Almægtige viser sig for ham. Vi møder også en ung mand, der sidder på taget af familiens hus sammen med sin døde bedstefar, og en ung pige, der rejser til jordens indre og møder sit livs kærlighed, og sig selv.

Vi kommer på besøg i forfatternes by, hvor en digter har sat sig for at skrive, hvad der sker, når ingenting sker. Og vi besøger en by inde i en vulkan, hvor en kvinde spekulerer over, hvad det egentlig vil sige at være enfoldig. Mens et ægtepar på et helt andet kontinent ved et tilfælde opdager, hvad skæbnen er."

 

Denne højtlæsning er den sidste inden sommerferien. Højtlæsning for voksne vender tilbage 23. august 2018.