Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Fri entre, uden billet
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Sted
Læsesalen
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Josephine Park og Claus Flygare besøger Biblioteket Frederikberg

13.11.19
Litteraturen lever på Frederiksberg og Jan Sonnergaard er ikke død

I anledning af teaterstykket "Jan Sonnnergaard er ikke død" får Biblioteket Frederiksberg besøg af dramatiker/skuespiller Claus Flygare og skuespiller Josephine Park. I en scenesamtale med Søren Langager Høgh, litteraturformidler Biblioteket Frederiksberg, vil de fortælle om forfatteren Jan Sonnergaards liv og skelsættende litteratur. Ind imellem vil Josephine Park læse højt og give smagsprøver fra stykket.Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

- Josephine Park er skuespiller i stykket "Jan Sonnergaard er ikke død". Hun spiller rollen Josse i DR-serien "Doggystyle". Hun vandt en Robert for den rolle.
 

- Claus Flygare har skrevet stykket om sin afdøde ven Jan Sonnergaard og spiller selv med

 

Jan Sonnergaard er ikke død

Forestillingen "Jan Sonnergaard er ikke død" spiller på Edisonscenen på Frederiksberg fra 7. november 2019 og er en co-produktion mellem Mammutteatret og Betty Nansen Teatret. Medvirkende er bla. Josephine Park, Helle Dolleris og Anne Vester Høyer

Læs mere om forestillingen på Betty Nansens website

- Scenografien i "Jan Sonnergaard er ikke død" består af en 1:1-affotografering af baren Floss i Indre By - Jan Sonnergaards stamværtshus (Foto: Betty Nansen) 

__________________________________________________