Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Litteraturens sal
Målgruppe
For voksne
Litteratur

SCIFI SNAK live

08.11.22
Ufoen lander på biblioteket, når SCIFI SNAK optager podcastafsnit nr. 100 mellem bøger og publikum.

Tech-journalisterne Anders Høeg Nissen og Jens Poder har igennem en årrække lavet podcasten SCIFI SNAK, hvor de snakker om Science Fiction - én bog ad gangen. Igennem årerne er det blevet til et sandt arkiv af topkvalificerede og hjerteblodsdryppende companion pieces til Margaret Atwood, William Gibson, Ursula K. Legin, Neal Stephenson, Svend Åge Madsen og mange mange flere. Faktisk så mange, at episode nr. 100 står for døren.

Den bedrift vil Biblioteket Frederiksberg fejre i samarbejde med SCIFI SNAK, og vi optager jubilæumsepisode nummer 100 live til en Sci-fi-fest mellem bogreolerne. Du er inviteret til at være med - både hvis du er en del af inderkredsen og er helt med på, hvor "The Sprawl" ligger, men også hvis du aldrig har forstået, hvorfor så mange mennesker er fascineret af samarbejdet mellem hård videnskab og blød fantasi.

Anders Høeg Nissen og Jens Poder er optaget af at dele deres passion for Sci-fi, og derfor har de kurateret en bogsamling med det bedste science fiction særligt til Biblioteket Frederiksberg. Samlingen har de døbt "En anden verden" og i den finder du cremen af cremen - verificeret af SCIFI SNAK. De har selvfølgelig lavet et podcast-særafsnit om det, som du kan høre her. Og så er alle de udvalgte sci-fi-bøger selvfølgelig lige til at låne med hjem. Når vi fejrer SCIFI SNAK #100, præsenterer biblioteket Anders' og Jens' udvalgte bøger på et stort, feststemt inspiratoriebord.

 

*OPDATERING*: Afstemningen er slut og bog nr. 100 i Scifisnak bliver: George Orwell: 1984 (1949) Der blev afgivet 128 stemmer og 21 af dem tilfaldt klassikeren om overvågning, tankekontrol og frihed. Lige efter 1984 kom Robert Heinlein: Starship Troopers, Neal Stephenson: The diamond age og Orson Scot Card: Enders game.

 

Afstemning - Skal det være 1984 eller The Martian eller Klodernes kamp? Du kan være med i afstemningen om, hvilken bog, det skal handle om i scfisnak #100. De titler, der er i spil følger herunder, og du stemmer her.

Jurassic Park – Michael Crichton

Starship Troopers – Robert Heinlein

The Martian - Andy Weir

1984 – George Orwell

Frankenstein – Mary Shelley

Accelerando – Charles Stross

Enders Game – Orson Scott Card

House of suns - Alastair reynolds

War of the worlds – H. G. Wells

The Diamond Age – Neal Stephenson

_________________________________________________________________________

 

SCIFI SNAK #100 live på biblioteket
med Anders Høeg Nissen og Jens Poder
Tirsdag den 8. november 2022 19-21
Udlånssalen
 
Lyt til Scifi Snak her: scifisnak.dk
Lyt til særafsnit om kurateret scifi-samling til Biblioteket Frederiksberg: scifisnak.dk/draft-5-scifi-favoritter-paa-dansk/
Der er fri entré til arrangementet, men det er nødvendigt at booke en billet.

 

 
 

 

 
Tags