Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Hovedbiblioteket Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Tæt på Johanne Lykke Holm

25.05.22
UNDERGANGEN I TEKSTEN - Læsere møder forfatter Johanne Lykke Holm på Biblioteket Frederiksberg.
Onsdag den 25. maj 2022 får Biblioteket Frederiksberg besøg af den svensk/danske forfatter Johanne Lykke Holm, når hun deltager i en eksklusiv læsekreds. En sluttet gruppe af velforberedte læsere vil i fællesskab dykke ned i den dirrende mørke og eminent stemningsmættede roman Strega (2021), oversat fra svensk til dansk af Siri Ranva Hjelm Jacobsen.

Johanne Lykke Holm (født 1987) har oversat bl.a. Yahya Hassan og Olga Ravn til svensk og har høstet stor anerkendelse med Strega, bla. med en nominering til Nordisk Råds Litteraturpris og EU's Litteraturpris. Sammen med Olga Ravn har hun drevet det feministiske skrive- og aktivistkursus Hekseskolen i København og Göteborg.

Du kan være med
Som deltager kommer du helt tæt på en af nordens bedste forfattere, og du får mulighed for at vende din egen Strega-læsning med andre skarpe læsere. Der er få pladser, men til gengæld lover biblioteket unikke betingelser for en reel samtale mellem læser, forfatter og andre læsere. Det er gratis at deltage. Pladser fordeles efter først-til-mølle. Deltagelse kræver ikke andre forudsætninger end lidt nysgerrighed og en lille læseindsats.
 
Tilmelding og mere info: fkb.dk/strega
 
'Undergangen i teksten' er støttet af Statens Kunstfond