Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
40 Kr
Lokalitet
Møstings hus
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Litteratur

Vært for en aften: Peter Højrup og Peter H. Olesen

31.01.18
Denne aften under lysekronen i Møstings Hus mødes forfatterne Peter Højrup og Peter H. Olesen til en snak med udgangspunkt i Peter Højrups nyeste, anmelderroste roman Til Stranden.

Denne aften under lysekronen i Møstings Hus mødes forfatterne Peter Højrup og Peter H. Olesen til en snak med udgangspunkt i Peter Højrups nyeste, anmelderroste roman Til Stranden, der udkom tidligere i år. I Informations anmeldelse af bogen lød det: ”Det kan med sindsro slås fast, at ’Til stranden’ forandrer verdensbilledet”, og i Politiken: ”Peter Højrups rytmiske sprog stråler i hans skildring af en gruppe på ferie ved de tyrkiske strande.”.

Vært for en aften - forfattersamtaler i Møstings Hus
En forfatter har inviteret en anden forfatter til en samtale om litteratur, det at skrive og alt det mellem bøgerne og livet. Måske kender de to forfattere hinanden, måske har de aldrig mødt hinanden før. Du er inviteret med indenfor i forfatternes verden.
Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Gratis billetter kan købes fra den 17. januar kl. 10 på Hovedbiblioteket eller her på siden.

Bemærk: Arrangementet foregår i Møstings Hus.