Gyldendal - Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Fri entré med billet
Bibliotek
Sted
Platformen
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Vores Fortællinger: Malene Ravn - Hvor lyset er

07.10.20
Kom og oplev forfatteren Malene Ravn, som har skrevet "Hvor lyset er", når hun besøger biblioteket og fortæller om arbejdet med romanen. Har du ikke mulighed for at dukke op på biblioteket streames foredraget også via Facebook.
Vi har alle en historie at fortælle. Hvad er din?

Biblioteket sætter i efteråret spot på de fortællinger, som vi fortæller om os selv, dem der definerer os som fællesskab, og dem vi giver videre til andre. Det gør vi gennem en lang række af foredrag, udstillinger og læsekredse, hvor du kan møde ny litteratur, gamle sagn og glemte fortællinger – og måske dele din egen historie.
 
Malene Ravns fortælling handler om kunstneren Carl Fischer (1887-1962). Han forelsker sig i skuespileleven Ely, som sidder model for ham. Deres livslange kærlighed og de valg, de tager i kunstens navn, får store konsekvenser for deres lille søn  Hans, for Elys søster og for dem selv.
Malene Ravn vil fortælle om sin roman "Hvor lyset er", når hun kommer på besøg på biblioteket og om arbejdet med romanen, samt om kunsteren Carl Fischer.
 
Du kan også se vores udstillinger i glasmontre på biblioteket. Der er private billeder, skrapbøger, breve og særligt et brev skrevet af Hans - Carl og Elys søn. Det er alt sammen noget som Carl Fischer og Ely har ejet. Vi takker Malene Ravn og hendes familie for lån. 
 
Fri entre med billet - du kan hente en billet i Ekspeditionen på Hovedbiblioteket eller bestille en billet her på siden.

Foredraget streames på bibliotekets Facebook-side

Har du ikke mulighed for at komme forbi biblioteket og høre foredraget live, så kan du se med hjemmefra, da vi streamer hele foredraget fra kl. 17 via denne begivehed på bibliotekets Facebook-side: Begivenhed for foredraget "Vores fortællinger: Malene Ravn - Hvor lyset er".
 
 
Biblioteket følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under Covid-19.