Tinkercad

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Fri entré
Lokalitet
Hovedbiblioteket - Musikbiblioteket
Falkoner Plads 3
Sted
Musikbiblioteket
Arrangør
Målgruppe
For børn
Makerspace

Aflyst - Lær at tegne i 3D på computeren (fra 10 år til 16 år)

21.04.20
Dette arrangement er aflyst på grund af Corona-nedlukningen Lær at tegne i 3D på computeren og få printet din 3D-model ud på en 3D-printer

Du lærer at tegne i 3D i online-programmet TinkerCAD, hvor du let skaber modeller og figurer ved at kombinere simple geometriske elementer. Vi lærer dig at bruge programmet og bagefter er der tid til, at du kan tegne dine helt egne modeller. Du kan tegne en bil, en raket, en action-helt eller måske noget værktøj, som du kan bruge i den virkelige verden.

Når du er færdig med din model, printer vi den ud i plast på bibliotekets 3D-printer, så du får en fysisk kopi. Da det tager en del tid at 3D-printe, kan du først hente den printede model på biblioteket efter par dage.

3D-modeller, som dem du lærer at tegne, bliver blandt andet brugt i computerspil, arkitektur og produktudvikling.

TinkerCAD er gratis at benytte og kører i browseren, så du kan tegne videre når du kommer hjem. Hvis du bliver bidt af 3D-tegning, er der andre gratis programmer tegneprogrammer, hvor du kan lave mere avancerede modeller

Biblioteket stiller alt, hvad du skal bruge, til rådighed.  

Wokshoppen er for børn og unge mellem 10 og 16 år.

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet – tryk på bestillingsknappen for at komme til billetsiden. Billetterne bliver tilgængelige den 24. juli klokken 12:00.  

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. Vi gentager dette arrangement med jævne mellemrum, og de der står på ventelisten, får fortrinsret næste gang det afholdes.

----

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2019 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk