Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For børn
Makerspace

Design og 3D-print din personlige småkageform til julebagningen

03.12.19
​​​​​​​Kom og lær at lave din helt personlige småkageform ved hjælp af 3D-modellering og 3D-print. Du lærer at formgive din form i programmet TinkerCAD, hvorefter vi printer den ud med en 3D-printer. Da det tager en del tid at 3D-printe, kan du hente den printede model et par dage efter workshoppen.

TinkerCAD er gratis at benytte og kører i browseren, så du kan tegne videre når du kommer hjem. Hvis du bliver bidt af 3D-tegning, er der andre gratis programmer tegneprogrammer, hvor du kan lave mere avancerede modeller. Hvis du er nysgerrig på 3D-modellering og 3D-print så er denne workshop en god lejlighed til at komme i gang.
 

Deltagelse kræver ikke kendskab til 3D-modellering eller 3D-print og biblioteket har computere, som du låner. Hvis du bagefter vil lege videre med 3D-modellering og 3D-print, så du kan komme og til vores maker-aftener og få hjælp til at komme videre.

https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/maker-aften

Wokshoppen er tilrettelagt for børn og unge mellem 10 og 16 år, men voksne er også meget velkomne.

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet – tryk på bestillingsknappen for at komme til billetsiden.

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.

---

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2019 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk

Tags