Om dette arrangement

Tid
12:00 - 15:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Makerspace

Digidays: Digitale håndtegninger som julegaver (11 til 16 år)

22.12.22
Vi laver tryk på muleposer og T-shirts med din egen håndtegning som kilde. Muleposen kan bruges som en flot personlig julegave.

Du laver først en tegning med tuscher på papir, som vi bagefter scanner og behandler på computeren. Vi skærer din tegning ud i folie med en digital folieskærer og folien overføres til en mulepose med en varmepresse.

Den første mulepose sponsorerer biblioteket, og hvis du ønsker flere, så kan du købe dem på dagen for 40,- per stk. Du er også meget velkommen til selv at tage T-shirts eller andre tekstiler med, som du vil dekorere.

Arrangementet er for børn og unge mellem 11 og 16 år. 

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet – tryk på den grønne knap for at komme til billetsiden.

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. 

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2022, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2022.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2022

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til ermy01@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden.