Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For unge
Makerspace

DigiDays (efterårsferie): Tegn kreative julekort i virtual reality (12 til 18 år)

20.10.21
Du lærer at male i virtual reality, og når du har styr på teknikken, så maler du motivet til årets flotteste og mest personlige julekort. Når du er tilfreds med resultatet, printer vi dit design ud på postkort, som du får med hjem.

Vi forbinder VR-brillerne til computerskærme, så du kan følge med i de andre deltageres kreative proces, når du ikke selv er i gang med den virtuelle spraydåse.

Workshoppen er for unge mellem 12 og 18 år. Du behøver ikke at nogen forudsætninger for at deltage, og vi sørger for frokost.

Tilmelding er nødvendig, og du tilmelder dig ved at klikke på den grønne tilmeldingsknap på denne side. Hvis der ikke er flere billetter, så skriv dig på ventelisten. Vi får tit afbud, og når det sker får folk på ventelisten automatisk tilbudt den ledige plads. 

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2021, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2021.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2021

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune og Dansk Ungdoms Fællesråd.