Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For ældre
Makerspace

DigiDays: Få hjælp af din digitale assistent

18.09.19
Kom og prøv Google Home, der er en højtaler med en indbygget digital assistent.

 Højtaleren kan genkende din stemme og svare på simple spørgsmål. Desuden kan den integreres med fjernsynet, dine lamper i loftet og andet elektronik, så du med stemmen kan styre ting hjemmet.

Vi sætter sammen Google-assistenten op og afprøver, hvordan den fungerer med blandt andet en styrbar stikkontakt og elpærer, hvor både lysstyrke og farve kan justeres.

Til dette arrangement bruger vi Google-assistenten, men du kan få samme funktionalitet fra Amazon’s Alexa og Apple’s Siri. 

Dette arrangement afholdes i samarbejde med Ældresagen på Frederiksberg. 

Klik på "Bestil billet"-knappen og hent en billet. 

-----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark. 

Tags