Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Bibliotekssalen
Målgruppe
For unge
Makerspace

DigiDays: Historien om Astralis

17.09.19
​​​​​​​Bliv klogere på e-sportens udvikling og fremtid med Frederik Byskov, som er grundlægger af det verdenskendte danske Counter-Strike-hold Astralis.

Frederik Byskov er en af stifterne af det kendte danske esportshold Astralis, som bliver fulgt af hundredetusindvis af fans, mens de rejser jorden rundt og vinder store pengepræmier i internationale esports-turneringer. Astralis vandt i 2018 næsten 25 millioner kroner i præmiepenge, og dertil kommer indtægter fra sponsorater og merchandise.  

Frederik har siden 2005 beskæftiget sig med alle aspekter af esport og har blandt andet været manager og arrangeret store turneringer. Han har fulgt og bidraget til professionaliseringen og kommercialiseringen af esport, der har gjort hobbyspillere til højtlønnede fuldtidsprofessionelle med støtte fra sportspsykologer, kostvejledere, fysiske trænere og fysioterapeuter.

Hør foredraget og få en bedre forståelse for hvad esport er, hvor sporten er på vej hen, og hvorfor det er en så stor succes.  

Der er fri entré. Tryk på "bestil billet"-knappen og hent en billet. 

------

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark. 

 

Tags