Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For børn
Makerspace

DigiDays: Lær at redigere lyd - Lukket arrangement for fritidsklubberne

10.11.20
Et hold af unge fra fritidsklubberne på Frederiksberg lærer at optage, redigere og komponere lyd på en iPad med app’en GarageBand.

Børnene lærer grundlæggende mikrofonteknik, lydredigering, hvordan man skaber egne lydeffekter. De bruger deres nye færdigheder til at lave en lille personlig lydfortælling eller lydkomposition. 

Arrangementet er målrettet fritidsklubberne på Frederiksberg.

Hvis du er ansat i en af fritidsklubberne, og gerne vil deltage i workshoppen med en gruppe børn, så henvend dig til Ingeborg (inok01@frederiksberg.dk).

Vi er fleksible med hensyn til både dag og tidspunkt for afholdelsen, så vi finder sammen et tidspunkt, som passer.    

---

 

Dette arrangement er en del af DigiDays 2020, der afholdes på Biblioteket Frederiksberg den 10., 11. og 12. november.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, 3D-print og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport og kunstig intelligens

Du kan se det fulde program her: https://fkb.dk/digidays2020

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Frederiksberg Kommune.