Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Makerspace

DigiDays: Vær med til en klubaften i Coding Pirates (fra 9 år til voksen)

17.09.19
Kom og deltag i en typisk klubaften i Coding Pirates, hvor du kan prøve at arbejde med micro:bit, Scratch, virtual reality og andre sjove digitale læremidler. Hvis du overvejer at melde dig som frivillig voksen i Coding Pirates, så er dette en god mulighed for at møde foreningen. 

Coding Pirates er en frivillig forening, der skaber IT-kreative aktiviteter for børn og unge. Målet er at udvikle børnenes iderigdom, vovemod og evner til at arbejde kreativt med teknologi. Dette gøres via ugentlige IT-kreative klubaftener, hvor de unge, med hjælp fra frivillige voksne, dygtiggør sig i programmering, 3D-tegning, robotbygning og meget andet.

Denne aften har du mulighed for at opleve og deltage i en typisk klubaften i Coding Pirates. Du kan se hvordan de frivillige voksne hjælper børn og unge med deres projekter, og du kan også selv prøve at arbejde med micro:bit, Scratch, virtual reality og andre sjove digitale læremidler. 

Arrangementet kræver ikke tilmelding og du kan dukke op i tidsrummet fra 17:00 til 19:00.

Selve klubaftenen er målrettet børn og unge mellem 8 år og 15 år, men voksne der gerne vil se hvad Coding Pirates er og kan er også meget velkomne til at kigge forbi.  

Du kan læse mere om Coding Pirates her- https://codingpirates.dk/ 

-----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark. 

 

Tags