Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For ældre
Makerspace

DigiDays: Virtual reality for seniorer

17.09.19
Kom og prøv virtual reality, hvor du med specielle briller med indbyggede skærme kan besøge pyramiderne, gå planken ud på 80. etage eller tage en tur i den virtuelle rutsjebane.

Vi fortæller også hvordan virtual reality i dag ikke kun bruges til underholdning, men også professionelt og til undervisning. Vi giver desuden et bud på, hvordan teknologien vil blive brugt i fremtiden.

Deltagelse kræver ingen forudsætninger og du kan altid tage brillerne af, hvis rutsjebaneturen bliver for vild.

Tilmelding åbner tirsdag den 3. september klokken 10:00.

Hvis arrangementet er fyldt op, så skriv dig på ventelisten. Vi får tit afbud, så der en god mulighed for at komme med alligevel. 

Du kan også melde dig til det samme arrangement torsdag den 19. september klokken 14:00. -https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/virtual-reality-seniorer-0 

-----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark. 

 

 

Tags