Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Østsalen / Børnebiblioteket
Målgruppe
For voksne
Makerspace

DigiDays: Virtual reality for seniorer

25.11.22
Kom og prøv virtual reality, hvor du med specielle briller med indbyggede skærme kan besøge pyramiderne, gå planken ud på 80. etage eller tage en tur i den virtuelle rutsjebane.

Vi fortæller også hvordan virtual reality i dag ikke kun bruges til underholdning, men også professionelt og til undervisning. Vi giver desuden et bud på, hvordan teknologien vil blive brugt i fremtiden.

Deltagelse kræver ingen forudsætninger og du kan altid tage brillerne af, hvis rutsjebaneturen bliver for vild.

Der er fri entre, men billetbestilling er nødvendig. Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. Vi gentager arrangementet, hvis der er nok potentielle deltagere på ventelisten. Du får besked om en ny dato som den første, hvis du står på ventelisten. 

Dette arrangement afholdes i samarbejde med Ældresagen på Frederiksberg. 

----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2022, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2022.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2022

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til ermy01@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden.