Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For børn
Makerspace

Lav din egen digitale julepynt med folieskæring

16.12.19
Du lærer ved hjælp af en computerstyret folieskærer, at lave din helt personlige juleudsmykning, som du får med hjem til julehyggen eller til juletræet.  

Du designer din julepynt i software på computeren, og derefter får du folieskæreren til at skære det ud i farvet folie, som du klæber på pap. Du kan også få folien med hjem som klistermærker, som du kan sætte på din dør, væggen eller hvor du ellers synes, der trænger til lidt udsmykning.

Du kan kombinere forskellig grafik, skrifttyper, farver til at opnå lige det udtryk, som du ønsker.

Det er ikke så svært, som det lyder, og vi hjælper dig i gang og i mål. Der er heldigvis en masse gratis julegrafik på internettet, som du kan inkludere direkte i din julepynt, eller bare lade dig inspirere af.

Arrangementet er for børn og unge fra 9 år. Børn i den unge ende kan med fordel slå følge med en voksen.

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet – tryk på bestillingsknappen for at komme til billetsiden. Hem en billet for hver computer, som I skal bruge. Så en voksen og et barn, der arbejder sammen, skal kun bruge én enkelt billet. 

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.

PS. Den flotte juleudsmykning på billedet, har vi lavet på vores folieskærer.

---

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2019 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk

Tags