Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For børn
Makerspace

Maker-workshop: Pap-robotter, bristle bots og skumbåde

15.07.20
Vi bygger sjove bevægelige biler, robotter, både og andre himstregimser, der ved hjælp af motorer, vibratorer og batterier kan bevæge sig.

Vi bygger i pap, ispinde, ståltråd, genbrugsmaterialer og hvad vi ellers kan finde. Vi bygger ting med bevægelige ben eller hjul, der kan på hver deres måde kan bevæge sig. Vi får sikkert brug for både limpistolen og loddekolben, men det vigtigste er, at vi bruger fantasien til at skabe, mens vi har det sjovt. 

--

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2020 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

Du kan se vores aktiviteter her: https://fkb.dk/temaer/makerspace/arrangementer

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

På sigt er det planen, at biblioteket etablerer et permanent ”maker”-område, hvor du har mulighed for at eksperimentere med forskellige digitale teknologier.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk

Tags