Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For unge
Makerspace

Mød og programmer robotten Pepper

01.02.20
Mød robotten ”Pepper” og lær hvordan du laver et program til den, så den kan svare intelligent på dine spørgsmål.

Robotten har talegenkendelse og talesyntese, så den ud fra simple skrevne koder kan kommunikere med mennesker. Den har også indbyggede sensorer, så den kan registrere og reagere på dens omgivelser. Desuden har den 20 indbyggede motorer, så den kan bevæge krop, hoved og armene.

På aftenen starter vi med en kort introduktion af Pepper, dens funktioner og nuværende applikationer. Bagefter ser vi sammen på, hvordan man laver programmer til den, og til sidst er der fri leg, hvor vi hjælper hinanden med at lave programmer og teste dem på robotten.

Hvis du efter denne aften får mod på mere leg med Pepper, så kan du deltage på vores faste maker-aftener, hvor du selv kan eksperimentere videre. Vi holder maker-aften på onsdage i lige uger. Du kan se mere om det arrangement her: https://fkb.dk/arrangementer/boern-foraeldre/maker-aften-0

Arrangementet er for unge over 12 år og for voksne.

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet – tryk på den grønne knap for at komme til billetsiden.

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. 

----

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2020 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

Du kan se vores aktiviteter her: https://fkb.dk/temaer/makerspace/arrangementer

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

På sigt er det planen, at biblioteket etablerer et permanent ”maker”-område, hvor du har mulighed for at eksperimentere med forskellige digitale teknologier.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk

Tags