Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Fri entré
Målgruppe
For børn
Makerspace

Sommerferieaktivitet - Oplev virtual reality

03.08.20
Vi bruger virtual reality-briller (VR) til at besøge pyramiderne, gå planken ud på 80. etage eller tage en tur i den virtuelle rutsjebane.

Vi har flere sæt VR-briller, så der ikke bliver for lang ventetid. De deltagere, der ikke er draget på opdagelse i den kunstige digitale verden, kan følge med i de andres færden på storskærm.   

Arrangementet er for børn mellem 9 og 15 år

Det koster ikke noget at deltage, men da vi har et begrænset deltagerantal, skal du hente en billet. Tryk på den grønne knap for at bestille billetter.

Hvis der ikke er flere billetter, så skriv dig på ventelisten. Vi får tit afbud, og når det sker, får folk på ventelisten automatisk tilbudt den ledige plads.

Corona-information

I forhold til risikoen for Corona-virus følger vi disse retningslinjer:

- der er håndsprit tilgængeligt og vi desinficerer med jævne mellemrum både hænder og overflader

- vi har hygiejneservietter med sprit til at aftørre udstyr, hvis udstyret skal flyttes mellem deltagere

----

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2020 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

Du kan se vores aktiviteter her: https://fkb.dk/temaer/makerspace/arrangementer

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

På sigt er det planen, at biblioteket etablerer et permanent ”maker”-område, hvor du har mulighed for at eksperimentere med forskellige digitale teknologier.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk