Om dette arrangement

Tid
18:30 - 19:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Makerspace

Welcome to the dark net!

19.09.19
Kom og hør hvad "dark net" er, hvordan det fungerer og hvad det bruges til.

I dag er det stort set umuligt at bruge internettet uden at blive registreret og overvåget af regeringer fra alverdens lande, internetudbydere og firmaer som Google og Facebook. For at undgå denne overvågning bruger blandt andet journalister, borgerrettighedsforkæmpere og whistleblowers krypterede systemer til sikker kommunikation med hinanden.

Til dette foredrag bliver du klogere på “TOR”-teknologien, som giver adgang til “the dark net”. Vi ser også på nogle af de lovlige tjenester, som man kan benytte på “dark net”.

Der er fri entré. Klik på "Bestil-billet"-knappen og tilmeld dig, så vi ved hvor mange stole, som vi skal sætte frem. 

-----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark.