Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:30
Pris
AFLYST
Bibliotek
Sted
Avislæsesalen
Målgruppe
For alle
Musik, Film & Spil

AFLYST: Højtlæsning #3 af Et Juleeventyr og Julekoncert

12.12.20
Nyd de danske og engelske julesange fra Charles Dickens tid

Som følge af myndighedernes opdaterede retningslinjer er BiblioteketFrederiksberg lukket midlertidigt. Alle arrangementer i perioden fra den 8. december til den 10. januar er derfor aflyst. Følg med på fkb.dk


Julen synges ind med festlige og højttidelige julesange. Sanger Karoline Budtz og guitarist Jens Christian Kwella trækker tråde fra Charles Dickens engelske jul op til den jul, vi kender i dag. Der fortælles om sangenes tilblivelse og historie og om komponisterne og tekstforfatterne.

Koncerten bliver således en fordybelse i julens mange musikalske udtryk og bringer dig i rette julestemning.

Karoline Budtz og Jens Christian Kwella er et sammentømret makkerpar, der har spillet sammen i 6 år med mere end 150 koncerter over hele landet med deres fortolkninger og fortællinger om musikken.

Efter koncerten er der oplæsning fra ”Et juleeventyr” ved Charles Dickens Selskabet. Gennem 4 lørdage i december højtlæser vi fra Et Juleeventyr og kommer sammen igennem fortællingens højdepunkter. Vil du have det hele med, så lån et eksemplar og læs videre hjemme. Vi er nu nået til 3. læsning i fortællingen og møder juleeventyrets anden juleånd.

Arrangementet finder sted i avislæsesalen, og der er fri entré med billet.

Vi overholder naturligvis alle regeringens retningslinjer i forhold til Corona. Dette betyder også, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet.

Flere julearrangementer

Biblioteket sætter stemning på julen med Charles Dickens' klassiske "Et juleeventyr” om den skulende, skældende og frem for alt juleløse Scrooge, der omvendes af julens næstekærlige budskab.

Det gør vi gennem foredrag, koncerter, højtlæsninger, udstillinger, podcasts og meget mere, hvor du kan opleve, reflektere og blive underholdt med udgangspunkt i alle de følelser, på godt og ondt, som julen rummer.

 Alle arrangementer foregår under sikre rammer, ligesom flere arrangementer vil kunne opleves live på Facebook