Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
AFLYST
Bibliotek
Sted
AFLYST
Målgruppe
For alle
Musik, Film & Spil

AFLYST! Koncert: Bossa nova-jazz med Maria Montell

06.02.21
Over hele landet kan man nyde Vinterjazz, og på biblioteket blænder vi op for funky bossa-nova-jazz med Maria Montell i front.

Koncerten er desværre blevet aflyst.

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og hun har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Sange som “Jeg er her for dig”, “Svært at være gudinde” og “Imens hun sang (Di Da Di) var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne

Hun er opvokset med jazz, som en fast bestanddel af hendes barndom, det er derfor naturligt, at Maria Montell ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens der er skrevet igennem tiden.

Bossa nova 

Maria Montell har en særlig forkærlighed inden for bossa nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere album udgivelser. Herunder det anmelderoste ’Bossa for My Baby’, hvor hendes talent som evergreen- og bossa-sangerinde kommer til udtryk på formidabel vis.

Maria Montells største udlands hit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en bossa nova (And so the story Goes Di Da Di) som fik hende rundt i verden.

Dette hit er også på repetoiaret, når Maria gæster Fredriksberg bibliotek under Vinterjazz mixer folk-pop med funky bossa-jazz.

Medvirkende: 

Maria Montell: Sang 

Carsten Skov: Vibrafon

Regin Fuhlendorf: Jazzguitar.

 

Fri entré med billet

Vi følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under Covid-19. Det gældende afstandskrav bevirker, at antallet af billetter er begrænset.