Ferrante Fever

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg
Bibliotekssalen
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Sted
Bibliotekssalen
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik, Film & Spil

DOX:DIREKTE - Ferrante Fever

20.03.19
I samarbejde med DOX:Direkte viser vi dokumentaren Ferrante Fever efterfulgt af et live-transmitteret interview.

Ferrante Fever

Instr. Giacomo Durzi

 

Vi viser dokumentaren Ferrante Fever efterfulgt af et live-transmitteret interview fra Den Sorte Diamant. Arrangementet er et samarbejde med DOX:DIREKTE. 

 

Mysteriet bag den storsælgende, men anonyme forfatter Elena Ferrante udforskes i en film om lidenskaben for litteratur.

Ingen ved hvem der gemmer sig bag navnet Elena Ferrante. Men den storsælgende, italienske forfatter har med sine cinematiske romaner om to veninders liv og opvækst i Napoli vundet både publikums og kritikeres hjerter overalt. 'Ferrante Fever' ser nærmere på fænomenet Ferrante, på mysteriet bag navnet, og på hvordan hendes ord har givet genlyd hos millioner af læsere og placeret hende på Time Magazines Top 100 over de mest indflydelsesrige mennesker i verden. Klip fra filmatiseringerne af hendes bøger (nu også som serie) er flettet sammen med indsigtsfulde interviews i en film om lysten ved at læse.

Live-transmitteret event: Kim Skotte interviewe de to Ferrante-kendere lektor Pia Schwarz Lausten og forlagsredaktør Line Miller. Pia Schwarz Lausten er lektor i italiensk litteratur ved Institut for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet og har udgivet artikler og holder foredrag om Elena Ferrantes forfatterskab. Line Miller er er redaktionschef på Hr. Ferdinand og C&K Forlag, og Ferrantes danske redaktør.

 

FERRANTE FEVER by Giacomo Durzi (Official International Trailer)

Filmen spilletid er 72 min og den vises med engelske undertekster.

Tags