Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
.
Lokalitet
Zeppelin Rock Bar
Vesterbrogade 45, st.
1620 København V
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Musik, Film & Spil

Rock på Roskilde - et lytteparty

06.06.19
Vil du have anbefalinger til (rock)musikken på årets Roskilde Festival? Eller måske bare introduceres til noget ny rock? Så duk op til dette gratis lyttearrangement, hvor medlemmerne af rockcommunity'et This Rocks! mødes og præsenterer deres favoritter fra programmet.

Når Roskilde Festival 2019 løber af stablen den 29. juni - 6. juli er der som sædvanlig et hav af musikalske oplevelser i udsigt. Og det kan både være svært at orientere sig i de mange navne og opdage nye kunstnere, som man ikke kender i forvejen.

Denne aften deler medlemmer af bibliotekets rockcommunity This Rocks! imidlertid ud af deres ekspertviden og anbefaler koncerter, de glæder sig til at høre på Roskilde i år. De anbefalede kunstnere bliver spillet ud over anlægget hos Zeppelin Rock Bar, der denne aften danner den helt rette ramme om dette lytteparty.

Duk op og bliv inspireret til koncerter på Roskilde - eller bare generelt! Vi hører også meget gerne dine bud på rockkoncerter, man ikke må gå glip af på årets festival.

Fri entré uden billet