Camille Grey

Om dette arrangement

Tid
16:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Lyttetrappen
Målgruppe
For alle
Musik, Film & Spil

Storytelling-koncert: Camille Grey

02.11.21
I anledningen af Spil Dansk Ugen får vi besøg af sangerinden Camille Grey, som fortæller røverhistorier og spiller på en helt unik autoharpe.

Camille Grey beskriver sig selv som en original “storytelling country singer-songwriter”. Hun har mange års live-erfaring og 3 album-udgivelser i kufferten. Hovedinstrumenterne er den inderlige sangstemme og den sjældne autoharpe kendt fra amerikansk old time country. 

Selvom hun er dansk, bor Camille Grey’s hjerte på deltid i det amerikanske, støvede Southwest. I hendes musikalske univers hyldes country-ikonerne Patsy Cline og Johnny Cash. Gennem gode historier kommer lytteren med på eventyr på landevejen, møder farverige fremmede og hører om pladeindspilning under den bagende ørkensol, mens hun passer 6 excentriske firbenede væsner!

Med andre ord: Original musikalsk historiefortælling med noget på hjertet fra en “Danish Cowgirl” akkompagneret af autoharpe og fortalt med en smuk særpræget stemme, der omfavner publikum.

Med sig har hun Thomas Mitchell, som akkompagnerer på guitar. 

Få en forsmag på koncerten gennem videoen fra deres koncert i Råhuset.

Fri entré

 

Spil Dansk Ugen - musiklivets festuge -  fejres over hele landet i uge 44 med fokus på musik og masser af koncerter. Musikken kan være i alle genrer og på alverdens sprog, blot den er skabt eller produceret af danske komponister og sangskrivere.

Mere om Spil Dansk Ugen: http://www.spildansk.dk/