Foto: Mikkel Bo

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Platformen
Målgruppe
For alle
Musik, Film & Spil

Vinterjazz: Birgitte Soojin & Friends celebrate Nat King Cole

15.02.20
Soojin er en af landets mest markante jazz-stemmer, og denne gang fortolker hun et af sine store idoler Nat King Cole.

Birgitte Soojin er 3 gange blevet Grammy-nomineret, har modtaget den ærefulde Bent Jædig Pris, og står nu som en af de betydeligste vokalister på den Skandinaviske jazzscene. Hun har eget pladeselskab, og de 5-stjernede anmeldelser for hendes udgivelser er talrige. På trods af stjerner og priser, er det dog hendes varme, smittende og charmerende humør, der gør hende til en helt særlig oplevelse på scenen.

Vi har her en unik sangerinde - af internationalt format - som skal opleves live!

”Soojin synger jazz med liv og sjæl - som om hun ikke kan eller vil andet. Det er sangere der synger jazz, også er der jazzsangere. Soojin hører til sidste kategori. Det er en ubetinget fryd at lytte til hende” (- JAZZ SPECIAL)

Birgitte Soojin rører altid sit publikum, og det gør Nat King Coles repertoire også. De fire musikere i bandet har taget udgangspunkt i nogle af de kendte numre, som Nat King Cole fortolkede - og også et par stykker af dem, han selv skrev - og givet dem en make-over, så de fremstår funklende og sprøde.

Line up:
Birgitte Soojin - vokal
Janus Templeton - trommer
Nicolai Majland - piano
Jakob Lind Lauritsen - kontrabas 

Vinterjazz har 20 års jubilæum
Den 20. udgave af Vinterjazz finder sted den 6.-29. februar 2020 over hele landet. Festivalen har eksisteret siden 2001 og er arrangeret i samarbejde med flere end 120 spillesteder og arrangører fra Skagen til Bornholm.
Læs mere om Vinterjazz her

Fri entré uden billet.