Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Bibliotekssalen
Målgruppe
For voksne
Musik, Film & Spil

Vores fortællinger: Bent Fabricius-Bjerres tre liv. Foredrag ved Danni Travn

29.10.20
Forfatter og journalist Danni Travn giver os et indblik i Bent Fabricius-Bjerres liv.

Danmark har mistet et af sine største kulturikoner, Bent Fabricius-Bjerre. Han fik så meget ud af livet og gav så meget til os - han nåede at leve tre liv.

Først var han nyskabende musiker, så blev han driftig forretningsmand, til sidst var han et ikon. Faktisk kan 100 års dansk kulturhistorie fortælles gennem denne ene mand. Og det er, hvad Danni Travn, forfatteren bag den anmelderroste biografi om Bent Fabricius-Bjerre, gør i dette foredrag.

De færreste kender nemlig bredden og dybden af Bent Fabricius-Bjerres overvældende indflydelse på tonerne og billederne omkring os – som komponist af eviggrønne melodier, som igangsætteren bag andre stjerner og som forbillede for yngre generationer. Fra guldalderjazz til ’Klovn’ vil der være overraskende sammenhænge og sjove sidehistorier samt den centrale pointe: Holder du dig åben og nysgerrig, holder du livsgnisten tændt.

Om Danni Travn 

Danni Travn er foredragsholder, journalist og forfatter. Han står bag en række roste bestsellere om danske kulturpersonligheder, herunder Jesper Langberg, Lis Sørensen, Anja Andersen, Preben Kristensen og Bent Fabricius-Bjerre. 

Fri entré med billet. Arrangementet er en del af Vores fortællinger som sætter spot på de fortællinger, som vi fortæller om os selv, dem der definerer os som fællesskab, og dem vi giver videre til andre.

Vi følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under Covid-19. Det gældende afstandskrav bevirker, at antallet af billetter er begrænset.