Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Platformen
Målgruppe
For alle
Musik, Film & Spil

Vores fortællinger: Koncert og fortællinger med Jesper Thilo

21.09.20
Saxofonisten fortæller anekdoter fra et liv i musikkens verden.

Den anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag været en del af det internationale jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. 

Et langt liv i musikens verden medfører en masse gode historier. Denne aften vil Thilo fortælle anekdoter og røverhistorier fra sit spændende musikerliv.

Bagefter får publikum et brag af en koncert, når Jesper Thilo sammen med tre markante jazzmusikere fylder biblioteksrummet med smuk, energisk og knivskarp jazz.

Line up:

Jesper Thilo - saxofon og fortællinger

Olivier Antunes - piano

Graig Earle - kontrabas

Janus Templeton - trommer

 

Fri entré med billet. Arrangementet er en del af Vores fortællinger, som sætter spot på de fortællinger, som vi fortæller om os selv, dem der definerer os som fællesskab, og dem vi giver videre til andre.

Koncerten er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

 

Vi følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under Covid-19. Det gældende afstandskrav bevirker, at antallet af billetter er begrænset.