Kristian Bang Foss (født 1977) hører til blandt de bedste danske prosaforfattere, nu kan du møde ham og hans bog

Ny eksklusiv læsekreds med Kristian Bang Foss

09.08.21
Deltag i Biblioteket Frederiksbergs læsekreds om romananen "Frank vender hjem"

**Læsekredsen er fuldt besat. Skriv til soho06@frederiksberg.dk for at komme på venteliste** 

Prosafænomenet Kristian Bang Foss besøger Biblioteket Frederiksberg onsdag den 1. september 2021 til en eksklusiv læsekreds, hvor en sluttet gruppe af læsere dykker ned i historien om Frank fra Hvidovre, der først farer eftertrykkeligt vild men til slut vender hjem.

Som deltager kommer du helt tæt på Kristian Bang Foss, og får mulighed for at vende din egen læsning med andre skarpe læsere og forfatteren selv. Der er få pladser, men til gengæld lover biblioteket en faciliteret litteratursamtale, hvor deltageren kommer til orde i direkte dialog med forfatteren.

ARVEN I TEKSTEN

Læsekredsen kalder vi "Arven i teksten" og den fokuserer på romanen Frank vender hjem (2019). Du vil som deltager indgå i et samråd med Kristian Bang Foss, andre læsere og bibliotekets litteraturformidlere, hvor vi sammen udpeger de mange højdepunkter i romanen med fokus på det gennemgående motiv: Arv.

Kristian Bang Foss vil undervejs læse højt fra romanen, og vi vil sammen undersøge emner som socialklasser, satire, plot, politik, æstetik, sætningsbygning, intertekst, genre og meget andet. Vi vil finde svar på, hvad "arv" indebærer i teksten, og hvad det er ved sætningerne i  "Frank vender hjem", der har begejstret tusindvis af læsere.

TILMELD DIG

For at få én af de kun 15 pladser i læsekredsen skal du skrive en mail til bibliotekets litteraturformidler Søren Langager Høgh (soho06@frederiksberg.dk), hvor du kort svarer på to spørgsmål: 
1. Hvad er din motivation for at deltage?
2. Hvor mange bøger har du læst i hele dit liv (alt i alt, et slag på tasken)?
Vi gennemgår alle henvendelser og sætter et stærkt og dynamisk læsehold.  I udvælgelsen af deltagere vil vi tage højde for din besvarelse, om du har deltaget i tidligere læsekredse, og hvordan din læserprofil umiddelbart passer sammen med andres.
 
Deadline for tilmelding er 27. august 2021, hvorefter deltagerne får direkte besked.
 
Der er begrænsede pladser. Deltagelse kræver ingen forudsætninger ud over læselyst og lidt nysgerrighed. Du skal være klar til at løse et kortfattet forberedelsesmateriale og deltage aktivt i samtalen om teksten.  Læsekredsen tager udgangspunkt i et forberedelsesmateriale, og det er ikke nødvendigt at have læst romanen på forhånd - selvom det selvfølgelig er en god idé. Alle deltagere får mulighed for at låne et eksemplar af Frank vender hjem. 
 

__________________________________________________________

ARVEN I TEKSTEN
Eksklusiv læsekreds med Kristian Bang Foss på Biblioteket Frederiksberg
Onsdag den 1. september 2021 19-21
- støttet af Statens Kunstfond

__________________________________________________________

 

Materialer