Børnebiffen kommer til Frederiksberg - et tilbud til alle daginstitutioner i kommunen

04.10.18
Biblioteket Frederiksberg og Falkoner Biografen giver alle kommunens børnehavebørn mulighed for at opleve gratis film på det store lærred, når Børnebiffen kommer til Frederiksberg.

At komme i biografen kan være en stor kulturel oplevelse for både store og små. De spændende fortællinger, den gode lyd, de flotte billeder, de bløde sæder og den mørke sal. Det er noget helt særligt.

Biblioteket Frederiksberg og Falkoner Biografen er gået sammen om at få Børnebiffen til Frederiksberg. Børnebiffen er der, hvor børnehavebørn kan stifte bekendtskab med det magiske biografmørke – måske for første gang.

Det Danske Filminstitut står bag Børnebiffen, hvor de nøjsomt har sammensat en række filmpakker med små spændende mini-film, der passer til børnenes respektive aldre, med hensyn til varighed og indhold. På Frederiksberg får vi glæde af 4 filmpakker.

Se dato, tidspunkt og anbefalet alderstrin for visninger her:

  • Visning 1 (3 – 5 år): TIRSDAG DEN 30. OKTOBER, KL. 09.30 – 10.15
  • Visning 2 (3 – 5 år): TIRSDAG DEN 2. NOVEMBER, KL. 09.30 – 10-15
  • Visning 3 (4 – 6 år): TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER, KL. 09.30 – 10.15
  • Visning 4 (4 – 6 år): TIRSDAG DEN 13. NOVEMBER, KL. 09.30 – 10.15

Alle visninger foregår i Falkoner Biografen, Sylows Alle 15, 2000 Frederiksberg. Efter visningerne er det muligt at nyde medbragt mad og drikke i biografens lounge.

Bestil billetter

Billetterne er forbeholdt institutioner på Frederiksberg – offentlige som private.

Skriv til anbr13@frederiksberg.dk med navnet på jeres institutionen, hvilke(n) visning(er) I gerne vil med til og antal billetter (både børn og voksne) som I ønsker. Herefter får i en bekræftelse på mail. Der er fri entre med biletter. Billetterne skal hentes senest 15 minutter før visning i Falkoner Biografen. 
 

Kontakt

Er du i tvivl om noget eller er der noget du gerne vil informere os om, så skriv til anbr13@frederiksberg.dk eller ring 28 98 23 60.

 

Materialer