Biblioteket Frederiksberg skifter bibliotekssystem – hvordan påvirker det dig?

Af Anonym
01.08.17
Den 23.-24. august skifter Biblioteket Frederiksberg til nyt bibliotekssystem. Det betyder begrænset adgang til biblioteket i perioden.

Sådan påvirker det dig: 

  • Hovedbiblioteket og bibliotekerne på Danasvej og Godthåbsvej holder lukket.
  • KU.BE og Medborgercentret Nordens Plads har åbningstider som normalt, men det vil ikke være muligt at låne, aflevere, forny lån eller reservere.

  • På fkb.dk vil din lånerstatus være utilgængelig, og du vil ikke kunne reservere eller forny dine lån.

  • Det vil ikke være muligt at logge ind på eReolen, Filmstriben eller andre tjenester, hvor du bruger dit bibliotekslogin.

  • Bibliotekets borgerservice-tilbud er ikke tilgængelige. Så skal du bestille pas, NemID eller have hjælp til borgerservice, bedes du disse to dage henvende dig i Borgerservicecentret på Rådhuset.

Der er taget højde for, at du ikke skal aflevere bøger, film, spil, musik og film i perioden 23.-24. august, og du vil derfor opleve en længere afleveringsfrist på dine materialer.

Fra fredag den 25. august har bibliotekerne igen åbent, og alle tilbud kan benyttes som normalt. Ekspeditionstiden på bibliotekerne kan dog være lidt længere i den første tid efter, da personalet skal vænne sig til det nye system.

Biblioteket Frederiksberg beklager ulejligheden og håber på din forståelse og tålmodighed.