Lån en Fortællepose

Biblioteket Frederiksberg og Teatret Riddersalen har i samarbejde udviklet Fortælleruten - en lokalhistorisk rute fyldt med spændende fortællinger om vores by.

Fortælleruten er inspireret af Riddersalens forestillinger ”Frederiksbergfortællinger” som de seneste år har kunnet opleves ved Kiosken foran Riddersalen.

Med et fortællekort i hånden kan du gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksbergfortællinger, der ligger gemt i gader, bygninger og parker. Du kan møde bønder, konger, prinser og prinsesser, vilde dyr og meget mere! Fortællinger om hvordan Frederiksberg blev til. Ruten er for både små og store, men har man korte ben, kan man nøjes med at tage den første del. Anbefales fra ca. 4 år.

Lån en fortællepose på biblioteket

I tillæg til Fortælleruten har vi udviklet en Fortællepose med aktiviteter og eventyrbøger, der gerne skulle stimulere fortællelysten og sætte skub i jeres egne fortællinger. I kan bruge indholdet i posen enten som forberedelse inden I går ud på Fortælleruten eller til at lege videre med fortællinger bagefter - eller begge dele.

Fortælleposer kan lånes på Hovedbiblioteket - i poserne finder du også fortællekortet.

Du kan også hente kortet med Fortælleruten ved at klikke her

Du kan læse mere om Fortælleruten på Riddersalens hjemmeside.

Illustration & grafisk design Mette Bystrup