Børnebiffen - filmoplevelser og workshops for børnehaver

Kommunens børnehavebørn får igen mulighed for at opleve gratis film på det store lærred, når Børnebiffen atter kommer til Frederiksberg. Og nu kan børnenes læring og oplevelse forlænges i en workshop på biblioteket.

Børnebiffen for 2019 er afholdt.

__________

 

At komme i biografen kan være en stor kulturel oplevelse for både store og små. De spændende fortællinger, den gode lyd, de flotte billeder, de bløde sæder og den mørke sal. Det er noget helt særligt.

Biblioteket Frederiksberg og Falkoner Biografen er igen gået sammen om at få Børnebiffen til Frederiksberg. I Børnebiffen kan børnehavebørn stifte bekendtskab med det magiske biografmørke – måske for første gang.

Det Danske Filminstitut står bag Børnebiffen, hvor de nøjsomt har udvalgt de helt rette film, som passer til alder og udvikling. Denne gang er filmpakkerne sammensat således, at der er noget for alle aldre. Derfor kan alle visninger ses af børn fra 3 - 6 år. Vi sørger selvfølgelig for, at både lys og lyd bliver reguleret sådan at alle kan være med.

Billetterne er forbeholdt institutioner på Frederiksberg – offentlige som private. HUSK at bestille billetter til både børn og voksne.

Alle visninger foregår i Falkoner Biografen, Sylows Alle 15, 2000 Frederiksberg. Dørene åbner allerede kl. 9.00, så man har god tid til at finde et godt sted at sidde i salen. Det er desværre ikke muligt at spise madpakker i biografen efterfølgende, men medbragt mad kan i stedet nydes i vores hyggelige børnebibliotek, kun 150 meter fra biografen.

OBS: Biografen har lige fået installeret nye sæder, hvor man selv kan styre komforten via nogle knapper i sædet. Vær opmærksom på at forklare børnene, at knapperne ikke skal bruges, mest af hensyn til små fingre.

Workshop: Desmonds æbletræ

Nu kan I forlænge børnenes filmoplevelse og læring i en spændende workshop, der tager udgangspunkt i filmen "Desmonds æbletræ", som børnene kan se i børnebiffen. Workshoppen er udviklet sammen med Børnehuset Valhalla og Børnehuset Fasangården. 

Til workshoppen kommer børnene til at lære om sociale spilleregler gennem leg med robotter og kodningssprog. Det er både med til at støtte op om børnenes almene trivsel og forstålse af sig selv og andre, men i høj grad også deres digitale dannelse -og kompetencer, hvilket er indsatsområder både i den styrkede pædagogiske læreplan og digitaliseringsstrategien for dagtilbud.

Book billetter til workshops her

Se en film om workshoppen:

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med os, så skriv til anbr13@frederiksberg.dk eller ring 28 98 23 60.