Teenagebøger og tøsetv

At arbejde her på biblioteket giver virkelig inspiration til at læse. Der er utallige genrer at vælge imellem og jeg læser gerne både skønlitteratur, krimi og faglitteratur.

Men ...

det der opsluger mig mest ligger faktisk noget uden for min aldersgruppe.  Jeg elsker fantasy og kan forsvinde fuldstændig ind i andre verdener når jeg læser bøger som Hunger games, Harry Potter og Divergent. I seriernes verden går det samme vej når jeg sætter mig til rette og sluger ungdomsserier som Vampire Diaries og Gossip Girl.

 

Pinligt?

Jeg synes, det er en smule pinligt at være 38 år, og stort set altid kan være sikker på, at de bøger jeg gerne vil læse findes nede i børnebiblioteket. Jeg er ikke specielt stolt af mine infantile tilbøjeligheder og har da også tidligere været fristet til at sige, jeg lånte bøgerne til niecerne, så jeg undgik for mange kommentarer. Men jeg står ved min forkærlighed for det lettilgængelige mainstream som er elsket af de fleste unge og hadet af mange på min egen alder.

Jeg er ikke alene

Men det trøster mig lidt at jeg faktisk er langt fra den eneste af mine jævnaldrende der har det sådan. Jeg finder efterhånden ud af, at flere af mine veninder deler min interesse – de er bare ikke altid helt glade for at indrømme det. Så når min mand fortæller, at han skal i gang med en sæson af House of cards, smider jeg ham over til computeren, så der er god plads i stuen til tøsehygge og den nyeste sæson af Vampire Diaries.

 

Heidi Jonesco
Dette indlæg er skrevet af Heidi Jonesco
Overassistent

Kommentarer

Yes!! Elsker børne/ungdomsfantasy, og Harry Potter er en automatisk klassiker hos mig. Ser du så også "Glee"?! Det er jeg helt pjattet med ;-)

Endnu en artsfælle :-) Glee har jeg overvejet et par gange og den er helt klart på listen over de serier jeg skal have set! Kom endelig med andre anbefalinger..