Coronapas

Du skal fremvise gyldigt coronapas for at komme ind på biblioteket og andre steder. Vi har samlet nogle videoer, der hjælper dig med at finde og bruge dit coronapas.

NB! Hvis du har brug for en coronatest, er der flere testcentre på Frederiksberg: Coronavirus/covid-19 update (frederiksberg.dk)

Digitalt coronapas

Hvis du har en smartphone eller tablet eller pc,  kan du finde dit coronapas enten i app'en MinSundhed eller på sundhed.dk. Vi har lavet nogle vejledningsvideoer, hvor vi viser dig, hvordan du finder og bruger dit coronapas.

Video 1: Sådan finder du dit coronapas, hvis du er færdigvaccineret:

I denne video kan du se, hvordan du finder dit coronapas på sundhed.dk eller i app'en MinSundhed, hvis du er færdigvaccineret. Vi viser også, hvordan du kan downloade eller udskrive passet på sundhed.dk.

Video 2: Sådan finder du dit coronapas, hvis du har en negativ test:

I denne video kan du se, hvordan du finder dit coronapas på sundhed.dk eller i app'en MinSundhed, hvis du har fået en negativ test. Vi viser også, hvordan du kan downloade eller udskrive passet på sundhed.dk.

Video 3: Sådan opsætter og bruger du app'en Min sundhed

I denne video kan du se, hvordan du opsætter og bruger app'en MinSundhed, så du er klar til at finde dit coronapas og dine testresultater.

Fysisk coronapas

Hvis du ikke bruger digitale løsninger, har du andre muligheder for at dokumentere din vaccination eller testresultat.

Dokumentation for færdigvaccination

Færdigvaccinerede borgere, der er fritaget for digital post, får tilsendt vaccinationsdokumentation (vaccinationspas) direkte via fysisk post. Er du ikke fritaget for Digital Post, men ønsker du alligevel dit vaccinationspas tilsendt med posten henviser vi til at ringe til Myndighedernes telefonservice på tlf. 44 22 77 74.

Dokumentation for COVID-19 test

Hvis du får taget en kviktest hos en privat udbyder, kan du få fysisk dokumentation på dit svar. Der arbejdes på en løsning med hensyn til svar på PCR-test.

Digital fuldmagt til pårørende

Du kan give digital fuldmagt til dine pårørende, så de kan se dit testsvar i ”Min sundhed” eller på sundhed.dk.

Video 4: Sådan giver du en digital fuldmagt til en pårørende.

Hvis du har brug for at et familiemedlem eller en ven hjælper dig med at finde dit coronapas, så kan vedkommende hjælpe dig uden I er fysisk sammen ved at du giver en digital fuldmagt til dine oplysninger på sundhed.dk.