Bisnode / Navne & Numre Erhverv

Adgang
Adgang hjemmefra
STATUS 27.1.2023: Bisnode virker ikke for tiden. Vores udbyder arbejder på at få den i luften igen! Bisnode giver dig informationer om alle danske CVR-registrerede virksomheder og detaljerede oplysninger om de 7.000 største virksomheder.

Bisnode indeholder

  • Regnskabstal og stamoplysninger om ca. 650.000 danske aktie- og anpartsselskaber, dvs. alle virksomheder med CVR.
  • Detaljerede informationer om de 7.000 største danske virksomheder, herunder årsregnskaber fra de seneste 5 år
  • Oplysninger om ca. 250.000 beslutningstagere, herunder detaljerede biografier om ca. 10.000 nøglepersoner i den private og offentlige sektor.

Sådan kommer du igang

Tryk på Se online-knappen til højre og indtast dit cpr.nr. (10 cifre uden bindestreg) og pinkode (4 cifre).

Tips til søgning

Du kan benytte søgefeltet på forsiden, hvis du søger på en bestemt virksomheds navn.

Men hvis du i stedet vil bruge Bisnode til at søge efter virksomheder inden for bestemte brancher, f.eks. i forbindelse med jobsøgning, skal du trykke på 'Avanceret firmasøgning'.

Her kan du så udpege forskellige søgekriterier - og husk altid at benytte forstørrelsesglassene ud for de forskellige felter.

Du kan let vælge virksomheder inden for bestemte brancher, og du kan ved hjælp af 'Regioner' afgrænse din søgning til f.eks. hovedstaden og Sjælland.

Du kan også med fordel afgrænse din søgning til virksomheder med et vist antal ansatte og dermed undgå Bisnodes mange tusinde enkeltmandsvirksomheder.

Download af søgeresultater

Bisnode giver dig adgang til selskabsrapporter fra de virksomheder, du søger frem. Rapporterne downloades med det samme i pdf-format.

Hvis du har foretaget en søgning og fundet flere virksomheder, finder du lige under søgeresultatet knappen 'Eksportér'. Tryk på den og sæt herefter flueben ved de oplysninger, du er interesseret i.

Herefter trykker du på knappen 'Opret adresseudtræk' og går til menupunktet 'Eksporter filer' - det findes lige under Bisnodes lange søgefelt. Her kan du downloade dine Excel-filer til en mappe på din pc.

Vil du vide mere?

Bisnode -Søgning efter virksomhed


Betingelser for brug

Basen kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Frederiksberg Kommune og er registreret som låner på Biblioteket Frederiksberg

Alle uanset bopæl er velkomne til at møde op på biblioteket og benytte basen fra en af vores computere