Digital Artikelservice

Adgang
Adgang hjemmefra
Med Digital Artikelservice har du nem adgang til digitaliserede artikler fra cirka 40.000 populære og videnskabelige tidsskrifter.

Som borger i Frederiksberg Kommune har du mulighed for at bestille digitale kopier af tidsskriftartikler og derefter modtage dem direkte i din mailboks. 

Sådan kommer du i gang 

Tryk på Se online-knappen til højre og gå direkte til den landsdækkende biblioteksbase bibliotek.dk. 

Klik på Log ind i øverste højre hjørne. Hvis du ikke har benyttet bibliotek.dk før, kan du hurtigt oprette dig som bruger. Følg eventuelt deres vejledning.

Når du finder en tidsskriftartikel, så tryk på titlen og hold øje med om der til højre står Bestil digital kopi

Hvis der gør det, trykker du på linket og fuldfører din bestilling. Da du har logget på bibliotek.dk med din mailadresse, ved basen godt, hvor artiklen skal sendes hen. 

Se også her, hvordan du bestiller digitale kopier i bibliotek.dk

Hvornår modtager jeg artiklen? 

De allerfleste digitale artikler havner i din mailboks inden for ganske få minutter. Tjek eventuelt dit spamfilter første gang, du benytter Digital Artikelservice. 

Hvis du ikke modtager artiklen i løbet af få minutter, er det fordi den ikke er skannet endnu. I det tilfælde kan du risikere at skulle vente op til 24 timer på hverdage.

Bibliotek.dk fortæller dig ikke, om tidsskriftartiklen ankommer med samme eller den følgende dag. Bibliotekets personale har heller ingen mulighed for at se det. 

Betingelser for brug 

Du kan benytte Digital Artikelservice, hvis du bor i Frederiksberg Kommune og er registreret som låner på Biblioteket Frederiksberg