RB Digital

Adgang
Adgang hjemmefra
RB Digital tilbyder dig 350 online-tidsskrifter, som du kan læse på din pc, din tablet eller mobil. De allerfleste tidsskrifter er engelsksprogede, men der er også nogle på dansk.

RB Digitals mange tidsskrifter spænder vidt over næsten alle emner, du kan forestille dig. Her er både de meget populære tidsskrifter, mange kender fra frisørforretningerne, og de mere hardcore fagtidsskrifter, som mange vil have glæde af i forbindelse med uddannelse og arbejde. Mange vil nikke genkendende til The Economist, Rolling Stone, National Geographic, New Scientist og Autocar samt de danske tidsskrifter Alt om haven og Antik & Auktion. Men du vil helt sikkert også finde mange andre tidsskrifter, du ikke har hørt om før.

Emnerne rækker fra arkitektur, biler og motorcykler, sport og fritid, mænd og kvinder, unge og børn, sundhed og helses, hus og have, historie, naturvidenskab, mad og drikke, it og foto, musik og film til dyr og kæledyr. Og mange, mange flere ...

RB Digital tilbyder altid de senest udkomne numre af de mange tidsskrifter. Når bladene kommer i kioskerne, er de også tilgængelige online på RB Digital!

Du har også mulighed for at læse gamle numre af tidsskrifterne, men det er lidt forskelligt, hvor langt tilbage i tid, du kan komme. Nogle tidsskrifter er kun tilgængelige i et år, andre går længere tilbage.

Det kan godt ske, at tidsskrifter, du har været vant til at læse på RB Digital, pludselig ikke længere er tilgængelige. Det kan biblioteket desværre ikke gøre noget ved. Til gengæld kommer der af og til helt nye tidsskrifter i RB Digital. Dette gælder også for danske tidsskrifter. Alt om Data og Datatid er således ikke længere tilgængelige.

Du kan låne alle de tidsskrifter, du har lyst til. Der er ingen begræsnninger.

Vejledning til RB Digital

Gå til RB Digital via denne side og log på med dit cpr.nr. og pinkode.

På RB Digitals hjemmeside trykker på 'Create New Account', hvis det er første gang, du besøger basen. Først vælger du din bopælskommune (Frederiksberg), udfylder dit navn og mailadresse. Derefter skal du vælge et password.

Herefter kan du begynde jagten på tidsskrifter. Du kan søge efter titler, du kender, eller du kan benytte dropdown-menuen med de mange emner. Det sidste kan varmt anbefales!

Når du har fundet et tidsskrift, skal du trykke på knappen 'Checkout' og efter et klik på 'Start Reading' (eller 'Read' i app-versionerne) er du klar til at læse.

Hvis du har lyst til løbende at få meddelelser i din mailbox om nye numre af dine yndlingstidsskrifter, skal du sætte et flueben ved 'Email me when the next issue is available'. Du kan altid fjerne fluebenet igen.

Oversigten over dine valgte tidsskrifter får du ved at trykke på 'My Collection' (eller 'Checked Out' i app-versionerne).

RB Digital findes også som app til Apple-, Android- og Kindle-enheder.

Uanset om du benytter pc, tablet eller mobil, skal du altid benytte det samme password, og du får adgang til de samme tidsskrifter på alle enheder. Hvis du hentede det seneste nummer af National Geographic, mens du sad ved din pc, så kan du fortsætte med at læse bladet på din tablet eller mobil - og omvendt!

Instruktionsvideoer

På eKurser.nu finder du to dansksprogede vejledninger i brug af RB Digital på enten pc eller via app. Vi kan varmt anbefale dig at starte her!

RBdigital - læs e-magasiner gratis med biblioteket

 

Betingelser for brug

  • Basen kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Frederiksberg Kommune og er registreret som låner på Biblioteket Frederiksberg
  • Alle uanset bopæl er velkomne til at møde op på biblioteket og benytte basen fra en af vores computere