SMS Press

Adgang
Adgang hjemmefra
SMS Press udgiver danske noveller, digte, realtime fortællinger og inter-aktive historier til mobiltelefoner via SMS. Gratis for dig som er låner på Biblioteket Frederiksberg.

SMS-litteratur er en fascinerende fortælleform, da det kompakte format, tidsfaktoren og afsenderen spiller en afgørende rolle i fortællingen.

Historien folder sig lige så stille ud – besked for besked. Ofte strækker fortællingerne sig over en uge og forventningens glæde kan blive så stor, at man næsten mærker et sug i maven, når den næste SMS kommer.

En lang række etablerede danske forfattere har skrevet specielt til SMS formatet, hvilket stiller nye og spændende krav til forfatterne.

Sådan kommer du igang med SMS Press:

Tryk på linket til SMS Press, herved vil du blive ført til bibliotekets adgangs side, der sikrer dig gratis adgang.

Klik på den novelle som du ønsker at modtage og du bliver ført til valideringssiden.

Klik her på feltet "Klik her for validering" i det lyseblå felt til højre på siden.

Herefter er det bare at vælge Frederiksberg Bibliotek i drop-down menuen og angive dit cpr.nr/låner nr., din adgangskode til biblioteket samt dit mobilnummer. Når du er valideret gælder denne i 6 måneder, hvorefter den skal fornyes.

Sådan starter/stopper du en Novelle:

  • Sæt SMS-novellen i gang ved at sende en SMS til 1277 med teksten SP FREDERIKSBERG efterfulgt af titlen på den novelle du ønsker.
  • Husk at det er GRATIS hvis du er oprettet som låner på Frederiksberg bibliotek og er brugervalideret før du går igang med tjenesten.
  • Du kan altid stoppe SMS-novellen ved at sende SP STOP til 1277.
  • Historien folder sig ud på SMS'er sendt til din mobil. Som regel 1-5 SMS'er om dagen
  • Bemærk at du kun kan have en novelle aktiv af gangen.