Vores digitale børn - et community for forældre

Adgang
Fri adgang
Bliver du til tider forvirret over det medielandsskab vores børn vokser op i – og mangler du viden, perspektiv og indblik i, hvordan du som forælder kan forholde dig til dine børns digitale færden? Du er ikke alene!

Vores digitale børn er et community for forældre, der ønsker indsigt og sparring i forhold til de emner og spørgsmål, som opstår i kølvandet på vores børns digitale liv og færden. Her har vi fokus på at skabe indblik og dialog gennem viden og kulturelle perspektiver. 

Vores digitale børn får du adgang til relevant viden om forskning og tendenser, og du vil med afsæt i kulturelle værker blive inviteret til dialog og refleksion over livet med digitale børn. Det hele formidlet af fagpersoner, som specifikt arbejder med børn og unges digitale dannelse.

Fagpersonerne er:

Det er også muligt at sparre med andre forældre om det at have børn, der vokser op i en højteknologisk tidsalder. Digital dannelse er ikke noget, der kun hører forskningsverdenen til, men i høj grad også noget vi udvikler forståelser af gennem erfaringer fra hverdagen og dialog med hinanden. 

Vores digitale børn er ikke kun på Facebook – vi kommer løbende til at afholde spændende arrangementer og events, hvor vi vil holde fast i målet om viden, indblik og dialog. 

Find os på Facebook her.