Et Juleeventyr - fortælling på jeres legeplads

Kender I fortællingen om den gamle gnier Ebernezer Scrooge og hans møde med fortidens, nutidens og fremtidens juleånd?

”Et Juleeventyr” er skrevet af Charles Dickens, og her møder vi gamle Scrooge i London i 1800-tallet, hvor tågen lægger tungt om byen og julens dufte breder sig i stuerne.

I anledning af Bibliotekets juletema - Jul med Dickens - inviterer vi os selv på besøg på jeres legeplads. Vi kommer kørende på vores julepyntede reolcykel og med lys, lyd og rekvisitter vil en børnekulturformidler fortælle "Et Juleeventyr" i børnehøjde. Bagefter må hver stue vælge deres egen bogpakke, som stuen kan låne af biblioteket. 

Arrangementet varer mellem 45 og 60 minutter og kan bookes nedenfor. Når I har booket arrangementet, bliver I kontaktet af børnekulturformidler Lærke Skjærlund med de praktiske detaljer. Hvis I har spørgsmål, kontakt også Lærke på lask02@frederiksberg.dk 

Bemærk: I skal kun bestille én billet, som gælder for hele gruppen.

Vigtigt: I tilfælde af en aflysning, må I meget gerne afbestille billetten, så andre børn kan få glæde af arrangementet. Billetten kan afbestilles via billetsystemet eller via sms på 2898-1901.

Når du tilmelder dig vores arrangementer, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og telefonnummer og du godkender samtidig, at vi sender en reminder ud på sms eller e-mail op til arrangementet. Indsamlet data anvendes kun i forbindelse med det pågældende arrangement. Efter arrangementets afholdelse slettes alle persondata.