Frederiksberg GameLAB - bibliotekets brætspilsklub

Dato:
tor. 18/5
kl. 16:00 - 22:00
Adresse: 
Biblioteket Danasvej
Biblioteket Danasvej
Danasvej 30 B

Frederiksberg GameLAB er bibliotekets brætspilsklub. Vi spiller på biblioteket på Danasvej 2. tirsdag og 4. torsdag i måneden. Der er åbent i caféen.

Frivillige spilguider hjælper til

Der er altid nogle af vores søde frivillige som kan hjælpe dig igang med at spille. Kommer du alene, finder de nogle, du kan spille med, og de hjælper gerne med regler og andre praktiske ting.

Alle er velkomne. Det er lige meget, om du ikke har spillet før eller er brætspilsnørd. Vi kan altid finde et spil, der matcher dig. Er du super god til spil, og vil du gerne dele ud af din viden, så kom og giv en hånd med til Rasmus, Esben og Teunis. Vi kan altid bruge flere frivillige spilguruer.

Hvad vil vi gerne

Vi vil gerne skabe et mødested for brætspilsinteressede af alle slags. Et sted hvor vi alle kan mødes og være fælles om den hygge, der er i at være sammen med andre om at spille. I dag, hvor alt tit er meget elektronisk og går meget hurtigt, er brætspillet en anderledes måde at være sammen på. Her er plads til fordybelse og samvær ansigt til ansigt.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret, så mød op på Danasvej Bibliotek, når vi spiller næste gang. Tjek vores facebookgruppe, hvis du vil vide mere.