Kammerkoncert med duoen Azizian/Tange

Dato:
lør. 20/5
kl. 12:00 - 13:00
Adresse: 
Bibliotekssalen
Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkoner Plads 3

Violinisten Loussine Azizian og pianisten Berit Johansen Tange giver koncert i bibliotekssalen, hvor de opfører værker af Beethoven, Kodaly og Halvorsen.

Om duoen Azizian Tange:

Berit Johansen Tange og Loussine Azizian begyndte deres samarbejde i 2004, da Loussine blev optaget på DKDM. Det seneste årti har duoen indstuderet et bredt og varieret repertoire og turneret med koncerter over hele Danmark. De har spillet i talrige kirker og koncertsale og optrådt i blandt andet Copenhagen Summer Festival og Sorø Sommer Festival.

 

Debutudgivelsen

Duoen udgav i 2015 deres første CD sammen bestående af værker af N. Schmidt, E. Ysaÿe, A. Khachaturian og A. Babadjanian. Se live indspilning fra Copenhagen Summer Festival fra august 2014 på: 

https://www.youtube.com/watch?v=9eUOijZRZJ0.

 

Violinisten

Loussine Azizian er født i Armenien og har spillet violin, siden hun kom til Danmark som 7-årig. Hun har studeret i solistklassen på DKDM samt på Universität für Musik und darstellende Kunst i Wien. Hun har vundet førstepriser ved flere internationale musikkonkurrencer og har spillet koncerter i bl.a. Tyskland, Østrig og Schweiz.

 

Pianisten

Berit Johansen Tange er uddannet fra DKDM´s kammermusikklasse. Hun er en pianist med stor spændvidde og er en efterspurgt akkompagnatør inden for det klassiske repertoire. Hun har desuden givet utallige koncerter med trio-arrangementer af tangokomponisten Astor Piazzollas værker. Som solist har Berit Johansen Tange arbejdet intenst med Rued Langgaards klavermusik, som hun også har udgivet på cd. Cd’en blev nomineret til årets P2-pris.

Fri entré.