Frederiksberg-børn fortæller (4-12 år)

"Det er mystiske dage for tiden. Der er intet der er som det plejer...", sådan starter et af Jakob Martin Strids rim i Min mormors gebis, og det beskriver på fineste vis, hvordan alt - en ellers helt almindelig onsdag i marts - pludselig blev vendt på hovedet for os alle sammen!

Det er også et godt eksempel på, hvordan børnelitteraturen kan bruges til at bearbejde de følelser, der opstår, når vi ikke længere kan fortsætte vores normale hverdag og det liv vi plejede at leve med venner, familie, børnehave og skole. Lige netop nu, kan børnelitteraturen være det frirum, der er brug for, hvor vi får lov til at drømme os væk til et andet sted, hvor fantasien har frit spil. 
 
Frederiksberg-børn fortæller inviterer gennem leg med børnelitteraturen alle børn ind i fantasiens verden, hvor intet er umuligt og alt er tilladt! Børnene skaber selv deres egne fortællinger, og når de deles med biblioteket, bliver de en del af en stor samlet fortælling, når Frederiksberg-børn fortæller får premiere i lydbrøndene på Solbjerg Plads, når vi igen kan forsamles.

Du deltager i Frederiksberg-børn fortæller ved at at lege dig igennem en af de tre aktiviteter i Leg med litteratur, som vi har skruet sammen til dig. I hver leg inviteres du ind i en fortælling, som du selv skal fortælle slutningen på. Den sender du til os på fortael@frederiksberg.dk, og så giver vi dig besked, når vi ved hvornår din fortælling kan høres i lydbrøndene på Solbjerg Plads. Se mere om hvordan du deltager her.

Vi håber du vil være med til at skrive en ny fortælling, så hverdagen får vinger og vi kan tage på en rejse ind i fantasiens verden sammen!

Frederiksberg-børn fortæller - din fortælling, vores historie!