Bliv frivillig

Frivilligheden blomstrer på Frederiksberg, og der er også brug for dig. På Biblioteket Frederiksberg kan du få hjælp til at finde et frivilligjob, der passer til dig.

Har du lyst til at give en hånd med, er der muligheder både inden for sport, miljø, kultur, børne- og ungeområdet, sociale aktiviteter, flygtningeindsatser og meget mere. Du kan blive frivillig i en forening, i relation til en kommunal institution eller i et mere løst organiseret netværk. På biblioteket har vi også en række spændende aktiviteter, hvor frivillige spiller en stor rolle. Her har du også mulighed for at give en hånd med.  

Læs mere om disse forskellige aktiviteter under Bibliotekets frivilligaktiviteter

Få hjælp til at finde et frivilligjob

Få en snak med vores frivillighedskoordinator og find ud af, hvad der passer dig bedst. 

Frivillighedskoordinator Bibi Agger sidder på Hovedbiblioteket, og du er meget velkommen til at kontakte hende på tlf. 28 98 18 70 eller skrive til frivilligmatch@frederiksberg.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Godt at vide om frivilligt arbejde  

Spørgsmålene kan være mange, når man overvejer at arbejde frivilligt og vi vil gerne hjælpe. Derfor har vi samlet de mest almindelige spørgsmål i Frederiksberg Kommunes håndbog for frivillighed.
Her finder du således regler, vejledninger og andre praktiske oplysninger vedrørende frivillighed. Der er megen nyttig viden at hente indenfor mange forskellige områder. 

Julie er besøgsven med sin søn Valdemar 

Julie er besøgsven med sin søn Valdemar maj 2017