Mød Mette Hegnhøj

I starten af foråret inviterer vi jer indenfor til et hav af erantis og et sanseligt litteraturmøde med forfatter Mette Hegnhøj. Forfatteren fortæller om sit arbejde med erindringsbogen "Ud at stjæle erantis", og eleverne taler med forfatteren om, hvad der får dem til at erindre. Hjulpet godt på vej af Super Piratos og schweizerbolsjer.

Målgruppe: 5.- og 6.-klasser
Tid: Torsdag den 2. marts 2023, kl. 9.20-10.30
Sted: Frederiksberg Hovedbibliotek, Østsalen (børnebiblioteket)

Bogen er ikke så lang, så vi foreslår, at man højtlæser eller lader eleverne selvlæse bogen forud for besøget. Mette Hegnhøj vil desuden læse dele af bogen højt og fremvise billeder fra bogen på stor skærm. 

Bogen Ud og stjæle erantis

Om bogen

"Ud og stjæle erantis" tager os med tilbage til Mette Hegnhøjs barndom i Thy, sommerferien 1989. Vi hører om den gule Greenpeacetrøje og grønne marsunderbukser. Om at blive fløjet ned af en hovedløs høne, om et eksklusivt hjemmesolarie og om pennevennen Sara, som hun besøger i København aldrig hører fra igen efter besøget.

Bogen har en charmerende billedside med billedcollager, og bogen er sat med skrivemaskineskrift. 

Klik her, og book en klassebillet til arrangementet

Bemærk: 1 billet giver adgang for 1 skoleklasse og deres lærer(e). Vi har plads til 4 skoleklasser.
Ved aflysning er det vigtigt at afbestille billetten, så en anden klasse kan få glæde af den. Billetten kan afbestilles via billetsystemet.