Mød Mette Vedsø

Forfatter Mette Vedsø taler med os om romanen ”Happy happy” (11-15 år). Mette fortæller om, hvordan hun blev forfatter. Undervejs stiller hun også tilhørerne en lille opgave.

Målgruppe: 6.-klasser
Tidspunkt: Mandag den 20. feb. 2023, kl. 8.50-10.00
Sted: Frederiksberg Hovedbibliotek, Østsalen (børnebiblioteket)

Vi forventer, klassen har læst Happy happy inden forfattermødet. Hvis I ønsker at arbejde med bogen i danskundervisningen, ligger der et undervisningsforløb frit tilgængeligt på Gyldendals fagportal. Klik her, og find undervisningsforløbet til Happy happy.

Bogen Happy Happy

Om bogen

Drengen Ubbe bor alene med sin far, der arbejder på en genbrugsplads. "Rige svin", kalder faren de folk, der tjener mange penge.

Henne i skolen fortæller Ubbes klasselærer om de 5 socialgrupper, man kan inddele den danske befolkning i. Det får Ubbe til at drømme om en opstigning til de højere sociale lag. Med Lars (dyne)Larsen som forbillede.  

I al hemmelighed begynder Ubbe at træne golf, og det viser sig, han er noget af et naturtalent. 

En utrolig sjov og klog bog, der tænker bag om sociale skel og viser os, at mennesker først og fremmest bare er mennesker.

Klik her, og book en klassebillet til arrangementet

Bemærk: 1 billet giver adgang for 1 skoleklasse og deres lærer(e). Vi har plads til 4 skoleklasser.
Ved aflysning er det vigtigt at afbestille billetten, så en anden klasse kan få glæde af den. Billetten kan afbestilles via billetsystemet.