Vikingesagn - workshop (4.-6. kl.)

Hvem var han, ham Ragner Lodbrog? Hvordan fik han sit navn? Og hvad er en brog?

Det og meget mere kan du få svar på i udstillingen ’Heltemod & Hamskiftere’ skabt over Josefine Ottesens bog ’Vikingesagn’, som vi udstiller fra oktober måned 2020 på Biblioteket Frederiksberg. I udstillingen inviterer 5 runesten dig ind i bogen, sagnet og vikingernes verden. En verden fyldt med helte, rejser mod det ukendte, runer, skatte, overnaturlige væsner og fantastiske fortællinger.

I forbindelse med udstillingen kan man booke en workshop, der tager udgangspunkt i fortællekulturen hos vikingerne samt i en undersøgelse af hvad en kilde er for en størrelse? Hvad fortæller genstandene i vores liv egentlig om den tid vi lever i? Til sidst får eleverne mulighed for at gøre sig tanker omkring, hvilke gentande deres helt egen tidskapsel skal indeholde. Hvad vil de skrive til et ”fremtidsbarn”, hvis de skal fortælle hvad det vil sige at være barn i dag?

Målgruppe: Skoler (4.-6. klasse)
Sted: Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3
Tidspunkt. Selve workshoppen tager ca.1 times tid. Sæt gerne 1 ½ time af til jeres besøg, da workshoppen kan trække ud.

NB! Workshops afholdes kun, hvis det fortsat er muligt at afholde aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg i forhold til Covid19.

Da workshoppen afholdes uden for normal åbningstid, vil I blive mødt i døren foran Hovedbiblioteket af den børnekulturformidler, som vil tage jer igennem workshoppen. 

Til hver workshop kan man tage en hel klasse med.

Bemærk: I skal kun bestille én billet, som gælder for hele gruppen.

Spørgsmål rettes til Børnekulturformidler Ekin Samer på mail eksa01@frederiksberg.dk.

Vigtigt: I tilfælde af en aflysning, må du meget gerne afbestille billetten, så andre børn kan få glæde af workshoppen. Billetten kan afbestilles via billetsystemet eller via sms på 2898-1903.

BOOK HER;

Torsdag den 19. november 2020, kl. 9.00 - 10.00

Tirsdag den 24. november 2020, kl. 9.00 - 10.00

Torsdag den 26. november 2020, kl. 9.00 - 10.00

Når du tilmelder dig vores arrangementer, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og telefonnummer og du godkender samtidig, at vi sender en reminder ud på sms eller e-mail op til arrangementet. Indsamlet data anvendes kun i forbindelse med det pågældende arrangement. Efter arrangementets afholdelse slettes alle persondata.